Най-малко един човек е загинал, а трима са ранени, след

...
Най-малко един човек е загинал, а трима са ранени, след
Коментари Харесай

Свалена ракета удари блок в Киев, има загинал

Най-малко един човек е умрял, а трима са ранени, откакто остатъци от свалена ракета удариха жилищна постройка в украинската столица Киев, заяви през днешния ден украинската работа за незабавна помощ, съобщи Ройтерс. 16-етажната постройка е била ударена в 5:02 ч. локално време, се споделя в известие. Оттам са били евакуирани 30 души, а избухналият пожар към този момент е сподавен, написа Българска телеграфна агенция.

На този декор продължава неизвестността към бомбардирания спектакъл в Мариупол. Засега се знае единствено, че в убежището в постройката са се криели стотици хора, останали без покрив след обсадата на града. Надеждата е, че те са оживели в подземията. Остава въпросът по какъв начин хората ще бъдат отведени от театъра поради разрушенията. Русия отхвърля да е нанасяла удари по тази част на Мариупол.

В града няма ток и вода, храната също свършва. Тежка е филантропичната конюнктура, а информацията оттова е извънредно нищожна. По последни данни към 300 души са съумели да се изтеглят от мястото през миналия ден. Говори се за над хиляда починали при обстрелите в намиращия се на Азовско море град. Районът е основен за съветските ползи поради връзката му сред Крим и Донецката и Луганската републики.
ТЕМА преди 10 часа 1030 преди 11 часа 958 преди 11 часа 1099
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР