Най-малко един човек е загинал, а петима са ранени при

...
Най-малко един човек е загинал, а петима са ранени при
Коментари Харесай

Рухна паркинг в Манхатън, идиот атакува с нож фитнес зала в Германия

Най-малко един човек е умрял, а петима са ранени при сриване на четириетажен паркинг в Манхатън. Според полицията в Ню Йорк няма причина да се счита, че „ става въпрос за нещо друго от сриване по градивни аргументи “.

Бетонните плочи на етажите са рухнали една върху друга, смачквайки коли.

На видеозапис, сниман от очевидци, се виждат коли, които висят на ръба. Хората, които са били наоколо, споделят, че се чул заплашителен тътнеж, последван от писъци.



„ По време на сриването в постройката е имало шестима служащи. Четирима от тях са превозени в болница в устойчиво положение. Имаме един пациент, който е умрял, и един пациент, който е отказал здравна помощ. Това беше извънредно рискова интервенция за нашите пожарникари, които правиха претършуване. Сградата продължаваше да се разрушава и по тази причина взехме решение да изведем всички наши хора. Екипът ни с роботи се оказа наоколо и дойдоха доста бързо ”, съобщи Джон Еспозито от пожарната работа.

По същото време, само че в Европа, стана нахлуване с нож във фитнес зала в западния немски град Дуисбург. Ранени са минимум четирима души – мъже на възраст сред 20 и 30 години. Двама от тях са в сериозно положение.

Мъж нахлул в съблекалнята на фитнеса, ситуиран в централната част на града, и почнал да пробожда спортуващите на инцидентен принцип. По информация на локалната полиция за офанзивата не е имало забележима причина.

Update
— Klarname (@7777Clandestina)

Нападателят е съумял да избяга. В момента се организира огромна полицейска акция по издирването му. В нея са се присъединили и специфични елементи, а полицейски хеликоптер кръжи над региона. Органите на реда приканиха жителите на Дуисбург краткотрайно да заобикалят централната част на града.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР