Най-малко един човек е загинал, а четирима са откарани в

...
Най-малко един човек е загинал, а четирима са откарани в
Коментари Харесай

Срутил се гараж в Ню Йорк погр | BGNES

Най-малко един човек е умрял, а четирима са откарани в болница, откакто многоетажен паркинг в Ню Йорк се срути, оповестиха от службата за незабавна помощ в града, съобщи Агенция Франс Прес.

Въздушен видеоматериал, публикуван в обществените мрежи, демонстрира коли, насъбрани един върху различен в мешавица от напукан бетон във финансовия регион на Долен Манхатън.

Сградата на улица " Ан " " се сгромоляса, рухна чак до подземния етаж ", съобщи на конференция на мястото на случая изпълняващият длъжността шеф на сградния отдел на Ню Йорк Казимир Виленчик.

Външната част на постройката е останала непокътната, само че чиновниците обявиха, че се притесняват от по-нататъшно сриване.

Ръководителят на оперативния отдел на пожарната Джон Еспозито съобщи, че са наредили на всички в началото реагирали чиновници да изоставен постройката, само че че звеното по роботика е съумяло да разположи куче-робот и да вкара вътре дронове, с цел да извърши претършуване.

Той сподели, че съгласно тях в постройката е имало шестима служащи, когато тя се е срутила.

" Четирима от тях са превозени в болница в устойчиво положение. Имаме един пациент, който е умрял ", сподели той на конференцията.

Шестият човек е отказал здравна помощ, сподели той.

Длъжностните лица приканиха жителите на Ню Йорк да заобикалят региона./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР