Най-малко един час е работила на място колата в Шуменско,

...
Най-малко един час е работила на място колата в Шуменско,
Коментари Харесай

Трагедията със задушено момче в кола в Шумен - след празника за ЧРД на момичето

Най-малко един час е работила на място колата в Шуменско, в която беше открит мъртъв 19-годишен юноша, а негова спътничка, 14-годишно момиче, е в реанимацията на шуменската болница. Пострадалото девойче е имало рожден ден преди нещастието.

Жители на село Друмево забелязали в центъра лек автомобил, който бил паркиран дълго време с включен мотор. Проверили купето и видели вътре двамата младежи в безсъзнание. Бързо ги откарали с персонални коли в шуменската болница.

" От магазина споделил човек някой да отиде да я види колата, че от час работи. Отиват хора и виждат двамата на седалката в тежко състояние ", сподели Ивелин Иванов.

" И аз не знам какво да мисля, положително момче беше ", сподели локален гражданин.

В незабавното поделение е установена гибелта на 19-годишното момче, а 14-годишното момиче е настанено в тежко положение в интензивното поделение. Причините за случая се обясняват, само че евентуално става въпрос за задушаване, в резултат на изгорели от автомобила газове.

" Той през вчерашния ден върви да поправя колата, имаше проблем в ауспуха на колата и до колкото знам, не е съумял да я поправи и нещо някакъв газ, изгорен газ, не се усеща, не се схваща и нощес били някъде на рожден ден май, момичето е имало рожден ден ", заяви Октай Мехмед.

Медиците от шуменската болница съумяват да стабилизират момичето, което сега е на апаратно дишане. Тепърва ще стане ясно по какъв начин се е стигнало до случая. Назначената аутопсия ще даде отговор на въпроса за аргументите за гибелта на 19-годишния юноша.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР