Най-малко две ядрени бойни глави са се намирали на флагмана

...
Най-малко две ядрени бойни глави са се намирали на флагмана
Коментари Харесай

На потопения руски крайцер Москва е имало ядрено оръжие

Най-малко две нуклеарни бойни глави са се намирали на флагмана на съветския Черноморски флот - ракетния крайцер " Москва ", който беше погубен от украинската войска.

Ядрените оръжия на съперника в този момент лежат на дъното на морето и не съставляват опасност, съобщи пред " Обозревател " първият заместник-ръководител на Съюза на украинските офицери Евгений Лупаков.

"...И съм сигурен, че те не са развалени , тъй като към днешна дата радиационният декор там не е нараснал ", добави първият заместник-ръководител на Съюза на украинските офицери.
 Кремъл удостовери за случай на флагманския си крайцер
Кремъл удостовери за случай на флагманския си крайцер

Украйна твърди, че корабът е бил ударен от тяхна ракета

Припомняме, че случая на борда на флагмана на съветския флот, информациите за това се появиха първо в западни и украински медии, съветските организации от часове. На идващия ден бе доказано, че крайцерът е със съществени увреждания, които постановат да бъде изтеглен на буксир до Севастопол. Според версията на съветските управляващи крайцерът, а като причина се показва бурно море.

Руското министерство на защитата удостовери, че единствено капитанът на " Москва ", а 27 души бяха оповестени за изчезнали . Според публицисти измежду изчезналите има и наборни бойци.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР