Най-малко две експлозии са регистрирани днес в Киев, а над

...
Най-малко две експлозии са регистрирани днес в Киев, а над
Коментари Харесай

Нови експлозии в Украйна, над Киев се издига дим

Най-малко две детонации са регистрирани през днешния ден в Киев, а над града се е издигал пушек, заяви сътрудник на Ройтерс в украинската столица.

Взривовете са били чути, откакто в цяла Украйна бе оповестена въздушна паника, а президентът Володимир Зеленски направи видеообръщение към водачите на страните от Г-20, които се срещнаха в Бали.

" Русия дава отговор на мощната тирада на Зеленски на Г-20 с нова ракетна офанзива. Някой съществено ли си мисли, че Кремъл в действителност желае мир? Той желае смирение. Но в края на краищата най-после терористите постоянно губят ", написа в Twitter Андрий Ермак, шеф на канцеларията на президента.

Кметът на Киев Виталий Кличко написа в Телеграм, че при офанзива през днешния ден по украинската столица са наранени две жилищни здания, а няколко ракети са свалени от украинската Противовъздушна отбрана, съобщи Франс прес.

След ударите по столицата Киев през днешния ден Русия нападна украинските градове Лвов в западната част на страната и Харков в източната, оповестиха публични лица.

" В Лвов има детонации ", съобщи кметът Андрий Садовий в изказване в обществените мрежи, призовавайки жителите да останат в убежищата, до момента в който кметът на Харков Игор Терехов съобщи, че е имало " ракетна офанзива " против града и че информацията за възможни жертви се прецизира.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР