Най-малко двама цивилни бяха убити и петима - ранени, след

...
Най-малко двама цивилни бяха убити и петима - ранени, след
Коментари Харесай

Убити и ранени след удар срещу хуманитарен център в Донецк

Най-малко двама цивилни бяха убити и петима - ранени , откакто съветската артилерия порази център за разпределяне на филантропични помощи в град Угледар в украинската Донецка област, на 50 километра югозападно от Донецк, заяви през днешния ден районният губернатор Павло Кириленко, представен от Ройтерс.

В пост в обществена мрежа Кириленко популяризира фотоси от последствията от хипотетичната офанзива. На тях се виждат две дами, проснати на земята, мъж със сериозна рана на крайници и четвърти човек с оцапан с кръв крайник , който водят към кола за спешна помощ.

Русия твърди, че не атакува цивилни, отбелязва Ройтерс. Руските сили са завладяли 60 на 100 от територията на Рубежное в източната Луганска област в Украйна, сподели районният губернатор Серхий Гайдай.

През последните 24 часа градът е бил подложен на обстрел с тежки оръжия , заяви Гайдай в пост в обществена мрежа. Той упрекна съветските сили, че за денонощие са изстреляли по Рубежное общо 81 на брой минометни муниции, артилерийски снаряди и ракети.

Ройтерс прави ангажимента, че не може да удостовери тази информация от самостоятелни източници.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР