Най-малко двама пътници са оцелели при катастрофата със самолета на

...
Най-малко двама пътници са оцелели при катастрофата със самолета на
Коментари Харесай

Двама пътници са оцелели при самолетната катастрофа в Пакистан

Най-малко двама пасажери са оживели при злополуката със самолета на Пакистанските интернационалните авиолинии покрай летището на Карачи, заяви пакистанската гражданска въздухоплавателна администрация, представена от ДПА.

От местопроизшествието са прибрани все още към десетина тела, сподели неин представител, до момента в който избавителните екипи продължаваха да претърсват отломките.

Единият от оживелите, началник на комерсиална банка, е в устойчиво положение, сподели Мурад Али Шах, основен министър на пакистанската провинция Синд.

Пакистанската въздухоплавателна администрация заяви, че на борда на авариралия пътнически аероплан е имало общо 98 души, 91 пасажери и седемчленен екипаж, съобщи Асошиейтед прес.

Днес пътнически аероплан "Еърбъс " А320 на самолетна компания "Пакистански интернационалните авиолинии " се разруши в жилищен регион покрай град Карачи в Южен Пакистан.

При авиокатастрофата са нанесени вреди на няколко къщи. Самолетът е идвал от Лахор, втория по величина град в Пакистан. Катастрофата е станала малко преди кацане.

Авиокатастрофата стана няколко дни откакто пакистанските управляващи позволиха подновяването на вътрешните полети. Те бяха спрени за месец, с цел да се попречи на разпространяването на новия ковид в страната.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР