Най-малко двама души са загинали снощи при предполагаем сблъсък на

...
Най-малко двама души са загинали снощи при предполагаем сблъсък на
Коментари Харесай

Двама загинали и петима в неизвестност след сблъсък на плавателни съдове в река Дунав

Най-малко двама души са починали нощес при хипотетичен конфликт на моторна лодка с пътнически транспортен съд в река Дунав северно от Будапеща, предадоха международните осведомителни организации.

Полицията и избавителните екипи не престават да търсят петима души, които са плавали с моторната лодка, заяви унгарската телевизия МТВ (MTV), представен от ДПА.

Полицията допуска, че моторната лодка се е блъснала в пътническия транспортен съд. Властите са спрели транспортен съд с развален корпус в пристанището на Комаром (Комарно), на към 90 км от мястото на случая, се споделя в репортаж на малкия екран.

 Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ) 1 мин. Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ)  Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО) 2 мин. Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО)  Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия 3 мин. Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия  Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ) 1 мин. Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ)  Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО) 2 мин. Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО)  Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия 3 мин. Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия

По случая се води следствие за застрашаване на корабоплаването, с голям брой жертви. По данни на полицията в моторната лодка е имало осем пълнолетни пасажери. Ранен мъж е съумял да излезе на брега. Намерени са телата на един мъж и една жена.

Има догатки, че на борда на моторницата е имало италиански туристи. Според представител на унгарската столична полиция за случая станало известно, откакто на брега на Дунав е бил открит мъж с окървавена глава, който говорел на италиански, отбелязва ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР