Най-малко двама души са били откарани в болница след фенските

...
Най-малко двама души са били откарани в болница след фенските
Коментари Харесай

Най-малко двама души са пострадали при ексцесиите на Миньор-Берое

Най-малко двама души са били откарани в болница след фенските конфликти, които белязаха срещата от шампионата за Купата на България сред отборите на Миньор Перник и Берое Стара Загора.

Припомняме ви, че дуелът сред двата отбора бе преустановен за известно време малко след 60-та минута поради сдърпване на двете агитки.

Спорен информациите причина за нападателните дейности е станала сигнална ракета, която е била хвърлена от гостуващите последователи в бранша на почитателите на Миньор, където е и потърпевш един от ентусиастите.

От агитката на домакините незабавно са потърсили разпра вследствие на което е почнало мятане на предмети, при което бива засегнат и човек от почитателите на Берое.

В последна сметка след към десетминутно спиране мачът беше възобновен, а потърпевшите са били извозени с коли за спешна помощ до най-близката болница.

Иначе дуелът беше извоюван от старозагорци с 2:0 и по този метод момчетата на Николай Киров си заслужиха място на 1/8-финалите в конкуренцията, където ги чака мач против ЦСКА 1948.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР