Най-малко двама души бяха убити и двама - ранени, при

...
Най-малко двама души бяха убити и двама - ранени, при
Коментари Харесай

Най-малко двама убити при руски удари в Южна Украйна

Най-малко двама души бяха убити и двама - ранени, при съветски въздушни удари в Южна Украйна през последните 24 часа, съобщи Франс прес, като се базира на управляващите.

Бомбардировки в жилищен регион в Кривой рог - родния град на украинския президент Володимир Зеленски - предизвикаха гибелта на един човек нощес, заяви полицията.

Ранена е 57-годишна жена, ударена от шрапнел и откарана в болница в тежко положение, добави канцлерията на Зеленски.

Удар по промишлен комплекс аргументи пожар, сподели още полицията и посочи, че пламъците са били потушени. " Повредена е инфраструктура от основно значение ", осведоми украинското президентство по отношение на пожара.

То заяви още, че в южната Херсонска област един човек е бил погубен, а различен - ранен, при поредност от удари от през вчерашния ден сутринта.

Общо двама души са били ранени при набези в Харковска и Донецка област на изток, споделиха управляващите.

Канцеларията на Зеленски съобщи, че на съветски обстрел в Донецка област са били подложени няколко обитаеми места, в това число и Авдеевка.

Индустриалният град, който от 2014 година се намира съвсем на фронтовата линия, стана сцена на тежки сражения от средата на този месец, като съветската войска предприе няколко набези, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР