Най-малко девет души са загинали при руски ракетни удари и

...
Най-малко девет души са загинали при руски ракетни удари и
Коментари Харесай

Русия продължава офанзивата си в северните и южни части на фронта в Донбас

Най-малко девет души са починали при съветски ракетни удари и обстрел в Северна и Източна Украйна, оповестиха районни управляващи. Пет са жертвите на съветска ракета в град Константиновка в Донецка област.

 

Ударената постройка е била център за заслон, едно от многото сходни убежища, основани от управляващите в цяла Украйна за обезпечаване на достъп до съществени потребности.

Четирима жители също са били убити при тежък съветски обстрел в Сумска област, Северна Украйна.

 

Административна постройка, учебно заведение и няколко жилищни здания са развалени. Местните управляващи оповестиха за още двама починали в източния град Часов Яр и южния регион на Херсонска област.

 

Руската войска е унищожила хангар с дронове на украинските въоръжени сили в региона на Одеса, заяви министерството на защитата на Москва. От там предизвестиха също, че използването на снаряди с обеднен уран в Украйна, каквито счита да изпрати Англия, ще навреди на бойците, локалното население и земеделския бранш на страната.

 

Президентът Владимир Путин съобщи, че Русия желае да сътвори демилитаризирани буферни зони към регионите, които анексира предходната година. Путин предизвести, че армията може да навлезе още по-навътре в украинска територия, в случай че не успее да сътвори такива зони.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР