Най-малко девет души са ранени - никой от тях не

...
Най-малко девет души са ранени - никой от тях не
Коментари Харесай

Кървава стрелба пред бар в САЩ

Най-малко девет души са ранени - никой от тях не е в сериозно положение - при пукотевица пред бар в Синсинати, щата Охайо, в неделя, оповестиха от полицията, предадохаАсошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

Стрелбата е станала пред бара "Мистър Питифул " в известен с нощните заведения квартал. Повечето от жертвите са получили рани в долната част на тялото, заяви пред кореспонденти подполковник Майк Джон от полицията в Синсинати.

Всичките девет души, на които е оказана здравна помощ, са освободени, съобщи представител на болничното заведение пред "Дъ Синсинати инкуайърър ".

Полицай е създал един изстрел по обвинен, който е избягал от мястото на случая, само че не е ясно дали този човек е бил улучен.

"Това, което мога да ви кажа, е, че лицето, по което е стрелял, е стреляло интензивно с огнестрелно оръжие по това време “, сподели Джон. Заподозреният е избягал от мястото на случая.

Полицията заяви, че сред две групи е избухнал пердах и служителите на реда са видели по какъв начин най-малко двама от участниците в него са размахвали огнестрелни оръжия и са стреляли един по различен, оповестиха медиите.

При друга пукотевица в прилежащ квартал бяха ранени двама души, само че Джон съобщи, че не е ясно дали двете стрелби са свързани. /БЛИЦ.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР