Най-малко четирима подадоха оставки след протестите във Вашингтон, съобщи Фокс

...
Най-малко четирима подадоха оставки след протестите във Вашингтон, съобщи Фокс
Коментари Харесай

Оставки валят в Белия дом

Най-малко четирима подадоха оставки след митингите във Вашингтон, заяви Фокс Нюз, представена от БГНЕС.
По-рано бе обявено, че оставка е подадена от шефа на кабинета на първата дама и някогашен прессекретар на Белия дом Стефани Гришам. Според канала зам.-секретарят по пресата Сара Матюс и секретарят по протоколните въпроси Рики Ничета са я последвали. След тях и заместник-съветникът по националната сигурност Матю Потинджър е подал оставка.
 Още един значим за Тръмп чиновник не го поддържа, подаде оставка Още един значим за Тръмп чиновник не го поддържа, подаде оставка
Директорът на връзките в Белия дом Алиса Фарах разгласи оставката си, с което безмълвно призна загубата на Доналд Тръмп на президентс...
" Дълбоко съм угрижен от това, което видях през днешния ден. От този миг напущам позицията си ", изясни той решението си пред Фокс Нюз.
В сряда на Съединени американски щати Доналд Тръмп, които се събраха във Вашингтон в негова поддръжка, нахлуха в постройката на Конгреса, прекъсвайки съвещанието, което трябваше да утвърди резултатите от последните избори. Правоприлагащите органи използваха сълзотворен газ и зашеметяващи гранати. Четирима души бяха убити по време на митингите, съгласно данни на полицията във Вашингтон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР