Най-малко четирима души са загиналите и 159 - изчезналите, след

...
Най-малко четирима души са загиналите и 159 - изчезналите, след
Коментари Харесай

Камера заснела рухването на 12-етажния блок в Маями, 159 са изчезналите

Най-малко четирима души са починалите и 159 - изчезналите, след частичното сриване на 12-етажна жилищна постройка през вчерашния ден в град Сърфсайд, щата Флорида, сочат нови данни, представени от Асошиейтед прес.
Още по тематиката
Даниела Ливайн Кава, кметица на община Маями-Дейд, сподели през днешния ден, че избавителните екипи към момента търсят оживели под руините на крайбрежната постройка. " Получихме информация, че 120 индивида са в сигурност, само че за жалост броят на хората, чиято орис е незнайна, се усили през нощта до 159 ", добави тя.

Около 130 пожарникари са работили цяла нощ на местопроизшествието. Намерените четири тела още не са разпознати, оповестиха от полицията.

Преди това тв канал Ей Би Си, позовал се на локалната полиция, заяви, че починалите са трима, 99 души са в неопределеност, а местонахождението на 53 други, които в началото са били оповестени за изчезнали, към този момент е открито. Според малкия екран от отломките били извадени 35 индивида.

Засега не са известни аргументите за сриването през нощта против петък. Сърфсайд е на атлантическото крайбрежие и отстои на към 24 километра северно от Маями. Снощи президентът Джо Байдън разгласи с декрет изключително състояние в щата. Според аржентинската организация Телам измежду изчезналите са 18 жители на Аржентина, Парагвай и Уругвай.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР