Най-малко четирима души са загинали при срутване на ресторант в

...
Най-малко четирима души са загинали при срутване на ресторант в
Коментари Харесай

Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви

Най-малко четирима души са починали при сриване на ресторант в Палма де Майорка. Жертвите са две немски туристки, испанска сервитьорка и сенегалец. Ранени са други 16 души. Инцидентът е станал към 20.30 ч. в четвъртък. 

Сградата е била на два етажа и се е намирала на един от плажовете в известната туристическа дестинация. Местни медии пишат, че първият етаж на заведението е пропаднал към мазето. „ Всички работехме и внезапно чухме мощен тропот - като че ли целият покрив падна. Горната тераса на " Медуза " падна долу, а там имаше хора, които вечеряха, сервитьори ”, спомня си за ужаса очевидка. 

Рухнал е покривът, който се употребявал за тераса на заведението. Разследването към момента не е завършило, само че се допуска, че постройката е остаряла и не е издържала на претоварването. „ Това са обичайни за Майорка къщи, които са предпазени, само че са получили друго предопределение. Явно тези структури не са направени да устоят толкоз огромна тежест за дълготрайно време, тъй че за жалост се получава това ”, разяснява Дани Карбонел, който е локален.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР