Най -малко АФЕРА може да бъде обвинена в това, че

...
Най -малко АФЕРА може да бъде обвинена в това, че
Коментари Харесай

Димитър Зоров - новопръкналият се революционер от котилото на Сотир Ушев и „Пътя на копринката“

Най -малко АФЕРА може да бъде упрекната в това, че пази простоидиотското държавно управление, което ни ръководи, още повече че в случай че не беше Румен Радев България въобще нямаше и да познава мошениците от Политическа партия. Но тази заран по bTV ни пристигна допълнително да гледаме индивидът на Румен Радев и Сотир Ушев от „ пътя на копринката “ Димитър Зоров, който, махайки селяшки с ръце, се напъна да се прави на „ бунтовник “.
Същият тоя Зоров не спря да се пъчи като невидял ефирен ефир и се изживя като челник на протестиращите фермери, които желаят оставката на земеделския министър. И пискам, че пискам, ръкомахайки, по какъв начин нямало пари, по какъв начин нам си к’во и още нам си к’во не…
Цънцарова, както постоянно не в час, попита Зоров бил ли е съученик на Бойко Борисов, а Зоров като селски хитрец в хоремаг просташки се разхили: „ Хъхъххахаха, наподобявам ли ви на пенсионер?! “.
Зоров не наподобява в действителност на пенсионер, наподобява на друго, което няма да го кажем от възпитание.
А Цънцарова вместо да рамене нелепости, можеше да попита напълно друго, с цел да удостовери връзката сред Зоров и Борисов обратно в годините, както и да извади на показ топлата връзка на Зоров с Румен Радев и Сотир Ушев, посочен като касичка на „ пътя на копринката “.
И до момента в който реве Зоров какъв брой пари им трябвали на фермерите, хубаво бе bTV и Цънцарова да го попитат тоя „ левент “ какъв брой парцела за милиони има в Гърция, Халкидики, Солун и по този начин нататък…
Щото аман от такива, като Зоров!
И на малоумните им е ясно кой дърпа конците политически на Зоров и той се споделя Радев и „ пътя на копринката “. Лошо няма, с изключение на едно – като гледаш държанието на Зоров, лексиката му, нелепото му лъчение, за следващ път си викаш – те това е „ равнището “ на хората на Радев. Нищо чудно и Зоров да стане министър на земеделието в миналото.
АФЕРА напомня разкритията си за същия тоя радев – копринков – ушев „ бунтовник “ в Халкидики и по какъв начин същият тоя Зоров подлуди притежателите на заведение в Халкидики, тъй като кореспонденти на АФЕРА го снимали на една маса тогава със Сотир Ушев и Весела Лечева. Гърците бяха втрещени от държанието му.
И тоя същият в този момент внезапно цъфна като първи „ бунтовник “. Да беше взел и Копринков, и Ушев със себе си, че клоунадата да е цялостна.

АФЕРАлБГ
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР