Най-малко 71 деца са убити в Украйна от началото на

...
Най-малко 71 деца са убити в Украйна от началото на
Коментари Харесай

71 деца са убити в Украйна от началото на руската агресия

Най-малко 71 деца са убити в Украйна от началото на съветската атака в Украйна на 24 февруари, съобщи Франс прес. Агенцията се базира на Людмила Денисова, представителката на украинския парламент, която дава отговор за въпросите, свързани с нарушавания на човешките права.

Над 100 деца са били ранени от началото на съветската инвазия, добавя тя в известие в " Телеграм ". Вчера при бомбардировка на болнично заведение в Мариупол, в което имаше майчин дом и педиатрия, починаха трима души, измежду които и момиченце, съгласно кметството на града, съобщи Българска телеграфна агенция.

В Малин, в региона на Житомир, петима души бяха убити, измежду които и три дребни деца, когато седем къщи бяха разрушени при въздушни удари, сподели Денисова. Миналата нощ две дами и две деца бяха убити, когато снаряд, порази тяхната къща в село Слободанске в региона на Изюм в източната част на страната. В Ирпин пък десетгодишно момиче беше съществено ранено при обстрел и в този момент се бори за живота си в локална болница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР