Най-малко 44 са жертвите от инцидента с падналия в Перу

...
Най-малко 44 са жертвите от инцидента с падналия в Перу
Коментари Харесай

Най-малко 44 души загинаха в катастрофата в Перу

Най-малко 44 са жертвите от случая с падналия в Перу рейс , заяви локалната полиция, осведоми ABC.

Припомняме, двуетажният рейс излетя от Панамериканската автомагистрала и падна на повече от 200 м. Инцидентът стана в южната част на Перу. Вчера бе обявено, че починалите са 25, само че броят им се е нараснал съвсем двойно.

Двуетажният рейс излетя от Панамериканската автомагистрала и се срина на 200 метра надолу по скалата в южната част на Перу в сряда, а полицията сподели, че са починали минимум 44 души.

 Пътнически рейс в Перу падна от 200 метра
Пътнически рейс в Перу падна от 200 метра

Най-малко 25 души починаха при инцидентa

Хорхе Кастило от полицията заяви, че броят на смъртните случаи е повишен, защото офицерите са разкрили още тела . Службите са работили за спасяването на оживелите. Някой от ранените бяха превозени с военни хеликоптери до близки лечебни заведения.

Ранени са близо две дузини хора, обявиха управляващите.

Автобусът, ръководен от линията " Рей Латино ", излезе от пътя малко след среднощ наоколо до устието на река Окона на южното крайбрежие на Перу.

Все още не е изяснена повода за случая. От полицията обаче обясниха, че безрасъдното шофиране по неприятно поддържани планински пътища, взима десетки жертви годишно. През януари 52 души бяха убити в най-тежката злополука в страната за последните 40 години.

 Снимка 341591
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР