Най-малко 300 врачани са подали документите си за работа в

...
Най-малко 300 врачани са подали документите си за работа в
Коментари Харесай

Медицински сестри, търговци и дистрибутори напират за работа в „Теклас“

Най-малко 300 врачани са подали документите си за работа в турската компания „ Теклас – България “ ЕАД досега, заяви шефката на районната дирекция „ Бюро по труда “ във Враца Маргарита Ангелова. Първите 160 молби за назначение в новостроящия се цех във Враца бяха изпратени от борсата в края на предишния месец, като в този момент ще бъдат подадени още към 150.
Впечатление в кандидатурите прави, че напорът не е от служащи в заводите в Мездра и Ботевград, а на хора, работещи във Враца, които желаят да сменят попрището си. Документите си за работа са подали медицински сестри, търговци, пласьори и други Основно са кандидатствали хора със приблизително и приблизително особено обучение, само че доста малко висшисти.
В момента от компанията са се спрели на първите 10 чиновници, които ще положат основата и ще образоват всички останали фрагменти. Те ще бъдат изпратени на образование в завода в Кърджали за интервал от 3-4 месеца, след което ще би трябвало да управляват процесите в бъдещия клон във Враца.
Припомняме, че чистата междинна работна заплата, която ще получават служащите, е от 850 до 2 000 лв., като от компанията прецизират точния размер на заплащането за всяка обособена позиция на среща с индивида, който са избрали да работи за тях. Първоначално ще бъдат наети към 300 служащия, които ще се трудят на трисменен режим.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР