Най-малко 30 души са ранени в събота при верижна катастрофа

...
Най-малко 30 души са ранени в събота при верижна катастрофа
Коментари Харесай

В Турция: Десетки пострадаха във верижна катастрофа в тунел СНИМКИ

Най-малко 30 души са ранени в събота при верижна злополука в тунел в северозападния турски окръг Болу, оповестяват „ Дейли сабах “ и Ройтерс.

В случая са взели участие 18 транспортни средства, в това число камиони, тирове и междуградски рейсове, както и доста коли.

Записи от охранителната камера от вътрешността на тунела демонстрират по какъв начин кола се плъзга и стопира по средата на пътя, откакто се удря в стената на тунела. След като няколко транспортни средства едвам съумяват да заобиколят колата, нейният лидер и спътника му се втурват към спешните изходи на тунела, преди камион да се удари в колата и по-късно други транспортни средства да се блъснат в него.

Заради случая са се образували километрични тапи на автомагистралата Истанбул-Анкара.

На мястото на случая са изпратени доста коли за спешна помощ, пожарни коли и полиция, написа bTV. Най-вероятно до злополуката се е стигнало поради неприятните метеорологични условия. Има информация за заледявания на сектори от автомагистралата.

През последните дни част от Турция е под въздействието на студена атмосферна вълна, поради което бяха анулирани полети от и за Истанбул, а петък беше неучебен ден в Истанбул и някои места в окръг Текирдаг.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР