Най-малко 27 души загинаха, а над 400 бяха ранени при

...
Най-малко 27 души загинаха, а над 400 бяха ранени при
Коментари Харесай

Силна буря отне живота на най-малко 27 души в Непал

Най-малко 27 души починаха, а над 400 бяха ранени при мощна стихия, която връхлетя южните равнини на Непал, оповестява " Нова телевизия ".

От локалната полиция оповестиха, че пороен дъжд, съпроводен с гръмотевици, се е изсипал в регионите Бара и Парса в южната и централната част на страната късно в неделя. Над  400 потърпевши са откарани в лечебни заведения. Очаква се броят на жертвите да нарасне. Гръмотевичната стихия е изкоренила дървета, съборила е електрически и телефонни стълбове. Повечето жертви са починали притиснати от тях, уточни локален служител на реда.

Подобни феномени са постоянно срещани в Непал напролет, само че съгласно специалисти вчерашното е било извънредно мощна. Всяка година стотици хора умират в Непал по време на мусонните дъждове, които провокират наводнения и свлачища от юни до септември, отбелязва ДПА. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР