Най-малко 22 американци са били убити в Израел при нападението

...
Най-малко 22 американци са били убити в Израел при нападението
Коментари Харесай

22 американци са убити в Израел

Най-малко 22 американци са били убити в Израел при нападението на " Хамас ", предадоха международните организации, като се позоваха на известие на американския Държавен департамент.

Същевременно президентът на Съединени американски щати Джо Байдън беседва по телефона още веднъж с премиера на Израел Бенямин Нетаняху. Това е четвърти телефонен диалог сред тях след офанзивата на " Хамас ".

Байдън е уверил Нетаняху, че Съединени американски щати не престават да следят деликатно обстановката в Израел, съобщи Българска телеграфна агенция.

По-късно през днешния ден Байдън ще има среща и с представители на еврейската общественост в Съединени американски щати. По време на тази среща той ще изрази поддръжката на Съединени американски щати за еврейската общественост. На срещата той ще бъде придружаван от Дъг Еймхоф, брачен партньор на вицепрезидентката Камала Харис, който е евреин и който взе участие интензивно в напъните за битка с антисемитизма, съобщи Франс прес.

" Тази офанзива  извади на повърхността мъчителни мемоари от хилядолетия на антисемитизъм и на геноцид против евреите ", съобщи Байдън през днешния ден по време на друга демонстрация, визирайки офанзивата на " Хамас " против Израел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР