Най-малко 21 души са загинали след мощни бури и торнадо,

...
Най-малко 21 души са загинали след мощни бури и торнадо,
Коментари Харесай

Мощно торнадо удари Мисисипи, срина град с основите

Най-малко 21 души са починали след мощни стихии и торнадо, връхлетяло Мисисипи нощес. Стихията е събарила покриви на домове, съвсем изравнявайки някои квартали и спирайки тока за хиляди, оповестиха публични лица в събота сутринта.
Прочетете още
Усилията за търсене и избавяне на жертвите на бурята започнаха, откакто торнадо удари градовете Силвър Сити и Ролинг Форк, последният от които беше разказан от един гражданин като премахнат.

„ Никога не съм виждала сходно нещо “, сподели Бранди Шова пред CNN. „ Това беше страховит дребен град, а в този момент го няма. “

В разрушения Ролинг Форк торнадото повреди домове и здания, изпотроши дървета и прекъсна електропроводи в региона, сподели Шовах пред CNN. Торнадото се движело с 50 благи в час, когато се намираше над града малко след 20 часа. 

Най-малко 13 смъртни случая са регистрирани на към 60 благи северозападно от Джаксън в мощно засегнатия окръг Шарки, където се намира Ролинг Форк, съгласно правосъдния доктор от окръга Анджелия Истън. Други трима починаха и минимум двама души са в сериозно положение в окръг Хъмфрис, сподели шефът за ръководство на изключителните обстановки Ройс Стийд пред CNN рано в събота сутринта. В окръг Карол трима души са починали, сподели правосъдният доктор Марк Стайлс. Освен това двама души са били убити в окръг Монро в североизточната част на Мисисипи, сподели правосъдният доктор Алън Гърли.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР