Най-малко 15 души са загинали по време на брутално студено

...
Най-малко 15 души са загинали по време на брутално студено
Коментари Харесай

Броят на жертвите на взрива в Арктика в САЩ се увеличи до 15 в една от „най-големите метеорологични бомби“ на века

Най-малко 15 души са починали по време на брутално студено време в Съединени американски щати, оповестиха публични лица в няколко щата.

Около 150 милиона американци са били под предизвестие или препоръки за мраз и рисков вятър, сподели Зак Тейлър, метеоролог от Националната метеорологична работа в Колидж Парк, Мериленд, до момента в който арктическа въздушна маса се разгръща на юг и изток Съединените Щати. В неделя заран температурата доближи -6,7C в северна и североизточна Монтана.

Минуси под нулата доближиха на юг до Канзас, Мисури, Илинойс и елементи от Индиана, сподели Тейлър. Очаква се арктическият гърмеж да засегне 79 % от територията на Съединени американски щати географски, от Орегон до Мисисипи и Флорида до края на седмицата.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Арктически гърмеж: Множество починали, до момента в който тежкото време сее безпорядък в цялата страна 48 американски щата

Около 114 000 домове и компании в Съединени американски щати останаха без електричество късно в понеделник, множеството от тях в Орегон след всеобщи спирания, които започнаха в събота....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР