Най-малко 15 души бяха простреляни по време на масова стрелба

...
Най-малко 15 души бяха простреляни по време на масова стрелба
Коментари Харесай

Масова стрелба на Хелоуин парти в Чикаго

Най-малко 15 души бяха простреляни по време на всеобща пукотевица на празненство за Хелоуин в Чикаго в ранните часове на неделната заран, вследствие на което двама гости на празненството бяха тежко ранени в следващия уикенд, белязан от принуждение с огнестрелно оръжие.

Шест дами на възраст сред 26 и 32 година и девет мъже на възраст сред 26 и 52 година са ранени. Престрелката е станала малко след 1 ч. през нощта, когато е избухнал пердах и на хипотетичния стрелец е било отказано да влезе още веднъж на празненството.



По първични данни на полицията двама души са получили сериозни пострадвания. 26-годишна жена, която е получила огнестрелна рана в лявото бедро и дясната подбедрица, и 48-годишен мъж, който е получил огнестрелна рана в дясното бедро и две огнестрелни рани в лявото бедро.

Според полицейското ръководство в Чикаго обвиненият мъж е бил арестуван при опит да избяга пешком от мястото на случая. По данни на полицията хипотетичният стрелец е носел револвер, когато е бил арестуван наоколо до празненството в Норт Лоундейл, квартал в югозападната част на Чикаго.

" Служителите, отзовали се на сигнал за пукотевица в региона, се приближиха и видяха незнаен мъж да стреля на място , където се организираше събиране. Извършителят е избягал пешком и е бил арестуван от отзовалите се служители на реда на малко разстояние. У него е открит револвер, а причинителят е превозен до региона за разпит от детективи ", се споделя в изказване на полицията в Чикаго.

Към момента няма повече детайлности за жертвите или обвинения. Полицията в Чикаго заяви, че следствието продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР