Най-малко 14 руски военни са загинали при навлизането на бойци

...
Най-малко 14 руски военни са загинали при навлизането на бойци
Коментари Харесай

За пръв път. Русия призна за военни, загинали при операция на въоръжени опоненти на Владимир Путин

" Най-малко 14 съветски военни са починали при навлизането на бойци от Легиона " Свобода на Русия " в пограничната с Украйна Белгородска област ", съобщи американското радио " Свободна Европа ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10945

" Според шефа на граничещата с Естония Псковска област Михаил Ведьорников всичките жертви са били локални поданици. По думите на губернатора най-малко 10 поданици на региона са били пленени, от които трима – върнати в родината им. Той обаче не посочи дали става дума за професионални или наборни военни ", добави медията.

" Това е първото самопризнание на формален съветски представител, че въоръжените сили на Москва са дали жертви по време на офанзиви, осъществявани от въоръжени опозиционери против властта на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ", уточни още радиото.

Както към този момент екипът написа, поделение на Легион " Свобода за Русия " при започване на юни влезе на територията на Белгородска област и два дни водеше боевете против бойци и офицери под командването на Москва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР