Най-малко 14 души са били убити в двете страни, казаха

...
Най-малко 14 души са били убити в двете страни, казаха
Коментари Харесай

Война в Украйна: Бурята „принуждава руските кораби да се базират“ на фона на предупреждение за плаващи мини в Черно море

Най-малко 14 души са били убити в двете страни, споделиха публични лица, защото дърветата са паднали и крайбрежните региони са били ударени от огромни талази.

Последната война в Украйна: Кремъл реализира „ най-големите облаги от пролетта “

Институтът за проучване на войната (ISW), основан във Вашингтон, сподели, че времето е повлияло на „ темпото на военните интервенции по фронтовата линия ", само че не ги беше спрял изцяло.

" Украинският флот и Южното оперативно командване на Украйна по-специално оповестиха, че рисковото време в Черно море е принудило Русия да върне целия си флот плавателни съдове и ракетоносачи към техните базови пунктове ", сподели ISW.

" Виден съветски милблогър предизвести, че опасността от мини в Черно море ще се усили както за военните, по този начин и за цивилните кораби през идващите дни, тъй като бурята е скъсала стрелови мрежи и е разпръснала минни полета, карайки мини да се носят в северозападното Черно море. отравяне с тежки метали. освободи кола в област Одеса, Укр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР