Най-малко 11 индийски работници днес са били премазани до смърт

...
Най-малко 11 индийски работници днес са били премазани до смърт
Коментари Харесай

Товарен кран премаза 11 работници в индийска корабостроителница

Най-малко 11 индийски служащи през днешния ден са били премазани до гибел при рухване на товарен кран в държавна корабостроителница в южния индийски щат Андра Прадеш, заяви полицията, представена от ДПА.

Работниците провеждали тествания за товароподемността му, когато наскоро закупеният кран рухнал, посочи полицейски източник. Десетима са починали на място, а един ранен е откаран в болница, като по-късно е умрял от раните си.

Във видеоклип от осем секунди, публикуван по медийни осведомителни канали, се вижда по какъв начин жълтият кран с тегло 75 тона пада в корабостроителницата "Хиндустан шипярд лимитид " (Hindustan Shipyard limited), а към мястото летят коли за спешна помощ и полицейски коли. Засега не е ясно за какво е паднал кранът, само че са в ход следствия по случая.

Индия стартира да изпитва върху хора евентуална ваксина против COVID-19

Освен със градеж и корабни поправки, държавната корабостроителница се занимава със строителство на подводници, както и с планиране и създаване на обекти по крайбрежието и във водата.

В пристанищния град Вишакхапатнам през последните месеци имаше няколко промишлени случая, в това число приключване на газ в ръководен от южнокорейци цех за пластмаси през май. Тогава починаха 15 души, напомня ДПА.

The crane that collapsed in a heap upon workers at the #HindustanShipyard in Visakhapatnam on Saturday, killing 11 people.https://t.co/AI77clBcVk #VisakhapatnamShipyard pic.twitter.com/CeFn87u7MW
— Deccan Chronicle (@DeccanChronicle) August 1, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР