Най-малко 11 души бяха убити при на жилищни сгради в

...
Най-малко 11 души бяха убити при на жилищни сгради в
Коментари Харесай

Поне 11 са загинали при руски обстрел на жилищни сгради в Запорожие


Най-малко 11 души бяха убити при на жилищни здания в югоизточния украински град, съобщи ДПА.

21 души са били избавени. Има и няколко души, които са тежко ранени, съобщи през днешния ден украинската Гражданска защита.

На оповестени фотоси се вижда по какъв начин спасители претърсват руините. По информация от украинските управляващи ракети са поразили две многоетажни здания през вчерашния ден.

Запорожка, Херсонска, Донецка и Луганска област са украинските райони, които Русия разгласи предходната седмица, че е анексирала. Руската войска е окупирала към 70% от района, само че не управлява административния му център - град Запорожие.

В същото време английски специалисти в областта на защитата разгласиха оценки, съгласно които Украйна евентуално е завладяла от началото на минимум 440 съветски танка и към 650 други бронирани машини. Те означиха, че на плененото съветско съоръжение се пада огромен дял от украинската военна техника.

От началото на съветската инвазия министерство на защитата на Англия разгласява информация, събрана от разследващите ѝ служби. Москва упреква Лондон, че организира целенасочена акция за дезинформация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР