Най-малко 105 души са загинали при преминаването на урагана Хелън

...
Най-малко 105 души са загинали при преминаването на урагана Хелън
Коментари Харесай

Най-малко 105 души са загинали при преминаването на урагана Хелън в САЩ

Най-малко 105 души са починали при прекосяването на урагана " Хелън " през югоизточната част на Съединени американски щати, съобщи организация Франс прес, като се базира на локалните управляващи.

В най-засегнатия щат Северна Каролина починалите са към този момент 39 души, от които 35 са жертвите единствено в региона на Бънкъмб, където се намира град Ашвил. Най-малко 25 души са починали в щата Южна Каролина, 17 - в щата Джорджия, 14 - в щата Флорида, 4 - в щата Тенеси и един - в щата Вирджиния, оповестиха обособените локални органи на властта.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи, че ще посети засегнатите от урагана " Хелън " региони тази седмица, стига това да не попречи на избавителните и възстановителните интервенции, съобщи Асошиейтед прес.

Байдън още веднъж бе осведомен нощес за въздействието на опустошителната стихия върху голяма част от югоизточните щати и по-късно през днешния ден ще приказва от Белия дом за ограниченията, предприемани от администрацията му.

Смъртоносните последствия от урагана " Хелън " се отразиха и на проектите в предизборната акция на двамата претенденти за президент, отбелязва Асошиейтед прес. се върна по-рано от предизборно пътешестване в Лас Вегас, с цел да взе участие в брифинги, а Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския се насочи към щата Джорджия, с цел да се запознае с последствията от бурята, отбелязва Българска телеграфна агенция. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР