Най-малкият SUV в гамата на Porsche – Macan, получи някои

...
Най-малкият SUV в гамата на Porsche – Macan, получи някои
Коментари Харесай

Обновеното Porsche Macan дебютира без Turbo версия

Най-малкият SUV в гамата на Porsche – Macan, получи някои образни промени за моделната 2022 година, а също така настъпиха и дребни промени при задвижването и версиите с които той се предлага. Най-мощната Turbo версия към този момент е сменена от GTS, която стои на върха на моделната гама.



Макар и дребни, външните промени са забележими още на пръв взор. Започвайки от предната част, трите отвора в предната ризница към този момент са обградени от черна пластмаса създаваща илюзията за цялостен непрестанен отвор. Праговете в страничната част също са разнообразни, а LED светлини към този момент са общоприети за всички равнища на съоръжение, дружно с джанти от 19 до 21 цола със седем разнообразни дизайна.



В интериора измененията също не са доста. Централната подпора към този момент е с друга форма и бутони, а кормилото е взет непосредствено от последното 911. Дисплеят с величина от 10.9 инча, пък е в цялостен контрастност с аналоговия часовник, който можем да открием над него.



По-важните и забележими промени са под капака. Както споменахме, най-мощната версия към този момент носи означението GTS, като при нея задвижването се обезпечава от 2.9-литров V6, който генерира 434 конски сили и форсира до 100км/ч за по-малко от 4.5 секунди. Максималната му скорост пък е 270км/ч.



Базовият Macan идва с 2.0-литров мотор, който е задоволителен за 261 конски сили и 400 нютон метра, а Macan S разчита на 2.9-литровия „ шестак “, само че с 375 конски сили. Всички версии разполагат със задвижване на четирите колела и автоматизирана трансмисия със 7 предавки. GTS версията идва и със общоприетоо въздушно окачване с усъвършенствана неотстъпчивост. Очаква се първите бройки от актуализирания модел да дойдат при започване на идната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР