Най-малкият син на Тони Стораро – Емрах, изведе фолкдивата Емилия

...
Най-малкият син на Тони Стораро – Емрах, изведе фолкдивата Емилия
Коментари Харесай

Емилия си падна по малкия Стораро СНИМКА

Най-малкият наследник на Тони Стораро – Емрах, изведе фолкдивата Емилия на сантиментална вечеря. Срещата на 15-годишното момче с чаровната русокоска се реализира във видеото към дуетната им ария „ По такива си падам “, която излезе на бял свят през вчерашния ден. Това е дебют за Стораро-младши, а феновете на лекия род към този момент го засипаха със суперлативи, оповестява „ Монитор “.

Парчето събра близо 300 хиляди гледания за ден, а почитателите предвиждат, че това е идващият шлагер. Не липсват и мнения, че младежът още не е подготвен за сцената и единствено натрупа популярност на гърба на гласовитата си фамилия. Текстът на песента е дело на креативния тандем Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, а режисурата на клипа е поверена на Bashmotion.

Отдавна се приказва, че Емрах е подготвен да тръгне по стъпките на батко си и даже прави участия на частни купони с репертоара на изпълнителя на „ Аз измръзнах “. Майката на прохождащия артист нееднократно е споделяла, че кръщавайки го Емрах ( б. а. - човек, който свири на китара), тя е предсказала музикалното му бъдеще.

Това име носи и неин обичан турски реализатор, на който Тони Стораро й напомнил при първата им среща. Новото попълнение на „ Пайнер “ свири на китара от дете, а от 2 години върви на уроци по пеене при Георги Симеонов – JJ, който изгря от момчешката тайфа „ 032 “ и ще брани достойнството ни на тазгодишната " Евровизия " като част от група Equinox.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР