Най-малкият от синовете на Хайди Клум, Лу, вече е тийнейджър,

...
Най-малкият от синовете на Хайди Клум, Лу, вече е тийнейджър,
Коментари Харесай

Най-големият урок за Хайди Клум

Най-малкият от синовете на Хайди Клум, Лу, към този момент е младеж, като на рождения му ден предишния октомври тя означи празника и в Instagram с тяхна обща фотография отпреди години, на която са облечени в облекла с леопардов принт и са с боядисани лица.
 Хайди Клум искрено за тежестта си и по какъв брой калории приема дневно
Колко тежи Хайди Клум

И по какъв брой калории приема дневно моделът

По-рано този месец пък моделът още веднъж качи остаряла фотография във връзка рождения ден на различен от синовете си - Хенри, който към този момент е пълновръстен. " Честит рожден ден... Обичам те с цялото си сърце ", написа Хайди Клум към фрагмента, на който като млада майка къпе бебето си.

Всъщност въобще не се случва рядко моделът са споделя в обществените си мрежи персонални фотоси с четирите си деца - Лени (19 г.), Хенри (18 г.), Йохан (16 г.) и Лу (13 г.). А пък малко повече за майчинството и най-големия урок, на който я е научило, тя издава пред E! News.

Хайди Клум разкрива, че след раждането на децата си е станала по-търпелива и точно това е най-ценното, което ѝ е донесло да бъде родител. В същото време обаче не крие, че ѝ е мъчно да одобри, че те са към този момент огромни и прекарва все по-малко време с тях.

Въпреки това моделът продължава да се вълнува за рождените дни на децата си, тъй като тогава се възползва от опцията да им провежда празненство. Е, несъмнено, с тази разлика, че празненства към този момент не са детски, а повече като за пораснали.
 Лени Клум и татко й Флавио Бриаторе - в какви връзки са двамата в този момент
Лени Клум и многото мъже в живота й

Сложни фамилни връзки

" Обикновено са в задния ни двор, като най-често просто се събират компания другари. Пускат си хубава музика и просто прекарват време дружно ", споделя Хайди Клум.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР