Най-малките ученици във Франция се върнаха в класните стаи, предаде

...
Най-малките ученици във Франция се върнаха в класните стаи, предаде
Коментари Харесай

Подновяват присъственото обучение за най-малките ученици във Франция

Най-малките възпитаници във Франция се върнаха в класните стаи, съобщи " Ройтерс ".
Отмяната на ограничаването пристигна три седмици, откакто всички образователни заведения в страната бяха затворени като мярка против разпространяването на ковид.
 От 26 април - ето кои класове се връщат присъствено в учебно заведение От 26 април - ето кои класове се връщат присъствено в учебно заведение
Учениците от 5, 9 и 12 клас стартират занятия в учебно заведение присъствено от през днешния ден, 26 април. Те ще са присъствено в клас 2 седмици, само че така кат...
Президентът Еманюел Макрон съобщи, че връщането в учебно заведение ще помогне в, защото ще разреши на родителите на най-малките възпитаници да се върнат на работа.
Къв присъствено образование се връщат прогимназистите и гимназистите. Това ще стане от идващия понеделник, 3 май, когато ще отпадне и възбраната за вътрешни пътувания.
Откритите тераси на питейни заведения и заведения за хранене, както и някои бизнес и културни обекти още веднъж стига ограничаващите ограничения да са забавили задоволително разпространяването на ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР