Най-любопитен обаче е фактът, че през октомври 2013 г. Боевски

...
Най-любопитен обаче е фактът, че през октомври 2013 г. Боевски
Коментари Харесай

Гълъбин Боевски повтори грешката с дрогата и го прибраха в зандана

Най-любопитен обаче е фактът, че през октомври 2013 година Боевски кацна на летище София без полицейска защита, след което несмущаван от никого си взе такси и се прибра вкъщи. И това надалеч не е първият подобен случай.

 

Миряна е българка, която от десетилетие живее и работи в Бразилия. От 2005 година пък работи като преводач-интерпретатор във федералния съд. Фактът, че й е поверен преводът на каузи на българи и французи, а от назначението й на поста досега няма нито едно българско дело, е задоволително сладкодумен.

 

Всички като Гълъбин Боевски, прибрали се вкъщи и решили да си извадят удостоверение за съдимост, ще излязат чисти като детска сълза и в него ще бъде вписано „ неосъждан “. А повода за това е липса на двустранно съглашение за помощ сред България и Бразилия. На процедура това значи, че в очите на българските управляващи Боевски е неосъждан и няма съображение за задържането му.

 

Българи, живеещи в Бразилия означават, че София публично е абдикирала и от двете си отговорности, защото нито обезпечава юридическа грижа за задържаните там българи и фамилиите им, нито пък поставя грижа да опази страната ни от заплахата осъждани човеци да се разхождат на независимост.

 

Според информацията, поместена на уеб страницата на Министерство на външните работи, българското посолство в столицата на Бразилия се състои от трима души – дипломат, консул и секретарка, отговарящи за още 6 страни в района, измежду които 40-милионна Колумбия, 30-милионна Венецуела и 30-милионно Перу.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР