Най-лошото за България ще бъдат избори две в едно, така

...
Най-лошото за България ще бъдат избори две в едно, така
Коментари Харесай

Йотова обезпокоена: Чака се още една вълна санкции по Магнитски

Най-лошото за България ще бъдат избори " две в едно ", по този начин ще опорочим изборите за локална власт, а тя е към този момент единствената след президентската институция постоянна власт в страната. Това сподели вицепремиерът Илияна Йотова пред публицисти. Тя участва на доклада за активността на Националното бюро за правна помощ.

На въпрос, обвързван със закона " Магнитски ", Йотова сподели, че има сигнали, че този лист ще продължи. Този лист е още едно доказателство, че явно не сме си свършили работата, добави тя. 

Няколко Народното събрание, последните, трябваше да одобряват съответното антикорупционно законодателство, както виждате, на няколко пъти законодателните планове се спънаха в пленарна зала, сподели Йотова. Тя добави, че се надява оттук насетне, след изборите, едно съществено устойчиво болшинство със устойчиво държавно управление да има първи приоритет приемането на такива закони.

Попитана за конгреса на Българска социалистическа партия, Йотова сподели, че и в най-тревожните си сънища не си е представяла това, което се е случило. За първи път Българска социалистическа партия беше изправена пред един конгрес, в който нямаше никакво значение какви тъкмо документи се одобряват, добави тя. По думите ѝ цялата пара е излязла в борбата сред разнообразни групи вътре в Българска социалистическа партия, което съгласно нея в навечерието на изборите е освен тъжно, а обезпокоително и рисково, тъй като без сериозна и постоянна левица в изискванията на рецесия, няма да са положителни резултатите за всички нас. 

От неделя има поръчка и за друга левица, която ще се яви независимо на изборите, означи Йотова, представена от Нова телевизия. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР