Най-лошото за България ще бъдат избори две в едно, така

...
Най-лошото за България ще бъдат избори две в едно, така
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Най-лошото за България ще бъдат избори две в едно

Най-лошото за България ще бъдат избори " две в едно ", по този начин ще опорочим изборите за локална власт, а тя е към този момент единствената след президентската институция постоянна власт в страната. Това сподели пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова.

На въпрос, обвързван със закона " Магнитски ", Йотова сподели, че има сигнали, че този лист ще продължи: Този лист е още едно доказателство, че явно не сме си свършили работата. “

„ Няколко Народното събрание, последните, трябваше да одобряват съответното антикорупционно законодателство, както виждате, на няколко пъти законодателните планове се спънаха в пленарна зала “, сподели още Йотова.

„ За първи път Българска социалистическа партия беше изправена пред един конгрес, в който нямаше никакво значение какви тъкмо документи се одобряват. Цялата пара е излязла в борбата сред разнообразни групи вътре в Българска социалистическа партия, което съгласно нея в навечерието на изборите е освен тъжно, а обезпокоително и рисково, тъй като без сериозна и постоянна левица в изискванията на рецесия, няма да са положителни резултатите за всички нас. От неделя има поръчка и за друга левица, която ще се яви независимо на изборите “, означи Йотова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР