Най-лошото нещо, което съществува и се е пръквало в политическия

...
Най-лошото нещо, което съществува и се е пръквало в политическия
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Най-лошото нещо, което съществува и се е пръквало в политическия живот е ПП-ДБ

„ Най-лошото нещо, което съществува и се е пръквало в политическия живот е ПП-ДБ. Абсолютно аморално плюха върху всичко, с което влязоха в политиката. Пазят тези, които трябваше да арестуват и да изчегъртат “. Това сподели Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

„ ПП-ДБ нямат проблем да ръководят с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Реанимираха Борисов и Пеевски и ги направиха естествени партии. Толкова огромни лицемери не е имало. Навсякъде е батак. Злоупотребата с публичния запас е потресаваща “, съобщи той.

Най-лошото нещо, което съществува и се е пръквало в политическия живот е ПП-ДБ

ПП-ДБ нямат никакъв проблем да ръководят с ГЕРБ и Движение за права и свободи. За тях това е прелестно “, уточни още той.

„ От година и половина – две през по-голямото време Министерството на правораздаването, както и Министерство на вътрешните работи, е в ръцете на представители наПП-ДБ. Новата прокуратура – в лицето на Сарафов спря „ Барселонагейт “, спря и делото против Кирил Петков за документната машинация “.

„ Тагарев си е за уволняване дружно с цялото държавно управление. Цялото държавно управление е за кошчето за отпадък. Крайно време е тази сглобка да се махне, тъй като нарушават съществени положения. ГЕРБ са в коалиция. Ние им нападаме бюджета в Конституционен съд “, сподели по-рано Йорданов в изявление за SafeNews 

Източник: bTV

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР