Най-лошият сценарий е Делян Пеевски да е премиер в правителство

...
Най-лошият сценарий е Делян Пеевски да е премиер в правителство
Коментари Харесай

Цитат на деня: Най-лошият сценарий е Пеевски премиер, а Петър Илиев - вицепремиер по вътрешните работи

" Най-лошият сюжет е Делян Пеевски да е министър председател в държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия, подкрепено от ГЕРБ, Движение за права и свободи и " ИТН ", а Петър Илиев вицепремиер по вътрешните работи. От това по-лош сюжет даже аз не се сещам. "

Това съобщи пред Българска национална телевизия претендентът за народен представител от " Изправи се БГ! Ние идваме " Николай Хаджигенов от на въпрос дали най-лошият сюжет след идните на 14 ноември избори е групировката да остане отвън Народното събрание. Той избра да трансферира фокуса към завърналия се в листите на Движение за права и свободи Пеевски и несполучливо оферти за вицепремиер, а по-късно спряган и за министър председател от " ИТН " Илиев, който бе заставен да напусне преподавателската си роля в Софийския университет " Св. Климент Охридски ", откакто беше махленски в плагиатство.

Хаджигенов прикани за общ фронт в идващия парламент за махането на Иван Гешев, даже по-късно партиите да се разделят на " всевъзможни късчета мозайка в целия набор ". Добави, че изчегъртването на ГЕРБ ще завърши единствено " през студеното му мъртво тяло и то две седмици след гибелта му ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР