Най-лошият сценарии е изчерпване на капацитета на болниците. Всичко е

...
Най-лошият сценарии е изчерпване на капацитета на болниците. Всичко е
Коментари Харесай

Стойчо Кацаров: Ескалацията е въпрос на 10-15 дни

Най-лошият сюжети е привършване на потенциала на лечебните заведения. Всичко е въпрос на 10-15 дни и в случай че не пречупим вълната, ще имаме голям проблем. За това предизвести служебният здравен министър Стойчо Кацаров в изявление за Нова телевизия. 

Той увери, че се прави всичко допустимо да не се стигне до най-лошия сюжет. Ако ограниченията не сработят, единствената опция е цялостен локдаун, безапелационен бе Кацаров. 

Той желае първото нещо, което да отпадне е да бъдат върнати децата от 1 до 4 клас. При влизане с документ, че си преболедувал, тествал и ваксинирал е безвредна среда. В учебните заведения такива условия не са въведени, уточни Кацаров. 

Докато той е длъжностен министър няма да разреши да се бърка на децата в носа и да се взимат проби. Възможност е по-големите деца и учителите да бъдат тествани незабавно, откакто реализираме единодушие. Няма да броя 10 дни, с цел да бъде въведено, посочи Стойчо Кацаров. 

Ако се схване метода, за който изясни Кацаров, няма по какъв начин учителите да не покажат документ, че са имунизирани. Детските градини и яслите няма да бъдат затваряни при никакви условия, безапелационен бе Кацаров. 

Антителата не са несъмнено доказателство за преболедуване или заразяване с ковид. Ако някои твърди друго, дано бъде по този начин добър да спори с Центъра за надзор на заразните заболявания и с института Робърт Кох, а не с мен, акцентира Стойчо Кацаров. 

Двойната ваксина също не е безспорна отбрана, посочи служебният здравен министър. 

В момента, в който се стигне до единодушие за зелените документи да бъдат въведени за държавните чиновници, те ще бъдат въведени. Политическите сили употребяват днешната обстановка да натрупат гласоподаватели и дивиденти, уточни Кацаров. Към момента единствено контролните органи могат да ревизират зелените документи. Ако изхождаме от това, че целият народ се състои от мошеници, нищо няма да стане и никакви правила няма да ни оказват помощ, безапелационен бе Кацаров. 

Стойчо Кацаров се притеснява и от епидемиологичен гърмеж. Имаме задоволително ваксини от Астра Зенека, Пфайзер и Модерна, увери служебният здравен министър. 

Стойчо Кацаров сподели в умозаключение, че хората с диабет или онкологични болести могат да се имунизират, тъй като съпътстващото заболяване разхлабва имунитета. На него могат да му бъдат предписани доста неточности и осъзнава, че една част от нещата, които е направил, биха могли да се направи по-добре. Начинът на ръководство на рецесията е верен, акцентира министърът. 

Той увери, че не е имало политически напън за взетите решения и не взе участие в предизборната акция. Стойчо Кацаров съобщи, че няма проблем да си подаде оставката, само че да остави каруцата в средата на реката би била най-голямата нелепост, която може да направи. Каква е вашата опция, която оферирате?, обърна се Кацаров към партийните водачи, които желаят оставката му.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР