Най-лошият момент в кариерата си - така Адел определи отлагането

...
Най-лошият момент в кариерата си - така Адел определи отлагането
Коментари Харесай

Когато и Адел има сценична треска

Най-лошият миг в кариерата си - по този начин Адел дефинира отлагането на концертите си като резидент в Лас Вегас, които трябваше да се състоят през януари. Но колкото и мъчно да беше това решение за нея, тя твърдо застана зад него.
 Адел, Лас Вегас и проектите я да стартира да учи британска литература по-късно
Плановете на Адел за 2025 година

Певицата мисли напред във времето

" Това в действителност накара увереността ми в себе си да нарасне, тъй като беше нещо доста самоуверено. И не мисля, че доста хора биха създали това, което направих аз ", призна тогава певицата, написа E! News.

Сега обаче, месеци по-късно, на Адел най-сетне ѝ следва да се завърне на сцената в Лас Вегас. По този мотив тя разкри малко повече за това по какъв начин се усеща преди да излезе пред аудитория.

В пост в Instagram тя показа, че в нея бушуват най-различни страсти, до момента в който написа тези думи.  " Силно прочувствена съм, необикновено нервна, не мога да седнал съм мирна, тъй като съм толкоз разчувствана ", споделя Адел.

Тя признава още, че постоянно се опасява преди да излезе на сцена, само че го приема като добър знак, тъй като това съгласно нея значи, че ѝ пука и в действителност желае да свърши добра работа.

Няма по какъв начин да не оценим искреността на певицата, изключително като имаме поради и какъв брой сложен интервал евентуално е претърпяла към отлагането на концертите си.

" Никога не съм била по-нервна преди шоу в кариерата си, само че в това време ми се желае през днешния ден да е на следващия ден ", написа още Адел в поста си в Instagram.
 Грами 2023, Бионсе, Адел, Кендрик Ламар и кои са номинираните в най-важните категории
И най-вече номинации Грами отиват при...

Кои са отличените реализатори и групи, които ще се борят за премиите през 2023 година

Ние пък не се и съмняваме, че представянето ѝ в Лас Вегас ще бъде впечатляващо. И напряко да ни се прииска да сме там.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР