Най-леко пострадалото момче бе изписано. Пострадал е и дядото, който

...
Най-леко пострадалото момче бе изписано. Пострадал е и дядото, който
Коментари Харесай

Дядото На Нахапаните От Ротвайлер Деца С Разтърсващ Разказ!

Най-леко потърпевшото момче бе изписано. Пострадал е и дядото, който е бил на разходка с трите си внучета - братчета на 7, 9 и 12 година, в региона на Минералните бани. Най-тежко потърпевшото момче е оперирано.

Пред bTV бащата на децата описа, че фамилията живее от пет години във Англия и са пристигнали в България на почивка. Според него това няма ред в тази страна и ето какво се случва. Нападението станало изненадващо, споделя дядото на потърпевшите деца. На помощ се притекла инцидентно минаваща жена с бебе. Тя напръскала кучетата със спрей. До " Пирогов " ги закарал техен непосредствен родственик.

Полицията арестува за 24 часа притежателите на ротвайлерите - майка и наследник. Те са от кв. " Симеоново ". Двете кучета са откарани в подслон. Веселин Андреев от " Екоравновесие " описа, че ротвайлерите не са показали експанзия нито при залавянето, нито при настаняването им. Той позволи, че са били изоставени и в резултат на това са показали експанзия.

Проблемът с изоставените кучета в региона на Железница е всекидневен проблем, изясни кметът на селото Дойчин Сремкин.

Той добави, че в обществените мрежи е била пусната публикация, че се търсят. Все още обаче не се знае дали са били изоставени, или сами са избягали. Предстои това да се обясни.

" Инцидентът е случайност. Може би са щели да атакуван някой различен. Доколкото знам едно от децата е имало боязън от кучетата и може би това е провокирало експанзията им ", позволи Сремкин.

Подобни случаи са чести, а формираните актове са единствено девет, изясни доктор Тихомир Пърлев, основен контрольор в Столичния инспекторат. В този случай се води досъдебно произвеждане по Наказателния кодекс. По закон, в случай че бъде потвърдена виновността на притежателите, ги грози до 3 година затвор и 5000 лева санкция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР