Най-култовата от тях беше, че Гришо е бил, но не

...
Най-култовата от тях беше, че Гришо е бил, но не
Коментари Харесай

Вижте В Какъв Лукс Живее Новата Мис България Тамара! Нови Снимки!

Най-култовата от тях беше, че Гришо е бил, само че не се знае какво и по всяка възможност това е новата ни миска.

Не закъсняха и изказванията, че Тамара Георгиева се е окичила с купата с помощта на известната си свекърва – собственичката на бутик Роуз Фешън хаус.

Благодарение на връзките, които има в стилните среди, за Катя Роуз не било по никакъв начин мъчно да уреди претендент снаха си с влиятелната купа.



Амбициозната майка желае сина й Стивън Роуз постоянно да получава най-хубавото. И в тази ситуация родителката му решила, че ще му се отрази добре да има връзка с Мис България, а не просто с елементарна моделка. Това коствало на амбициозната бизнес дама скромните 10 000 евро.



Но облагите за Тамара Георгиева от връзката й със Стивън Роуз не свършват само с купата за най-красива българка. Тя си е подсигурила 5-звезден живот с помощта на обичания си.

Тамара Георгиева се шири в истински дворец в полите на Витоша. Къщата, в която тя живее със Стивън, се намира в Драгалевци. Тя разполага с голям двор с голям брой палми и басейн.



Екстериорът на къщата е решен в алпийски жанр. Обзавеждането е свръх съвременно. Впечатляващ подробност от интериора са аксесоарите с камъни „ Сваровски “.

Любимият на Тамара Георгиева има и вила в Швеция. Двамата постоянно отскачат до там, с цел да си отдъхнат от забързания живот в столицата, написа „ Галерия “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР