Най-красивата Мис България проби в модните среди в Дубай. Красавицата,

...
Най-красивата Мис България проби в модните среди в Дубай. Красавицата,
Коментари Харесай

Роси Иванова стана хит в Дубай! Сдобри се с Жени Калканджиева и кариерата й цъфти

Най-красивата " Мис България " проби в стилните среди в Дубай. Красавицата, която от години е най-желаният модел за дефилета в България най-сетне се престрашила да се опитва в задграничния шоубизнес. От години в светските среди се шушука, че многочислените проблеми в персоналния живот на Роси, за които се пишеше през годините са оказали въздействие на самочувствието й и завистливи колежки се възползвали да препречат пътя й към огромните пазари, написа Hot Arena.

От скоро, обаче Роси се амбицирала и към този момент наела добър PR, който да помогне името й да се прочуе и в чужбина. Иванова към този момент качи фотоси от някои от своите посещаване в Дубай и други страни в и отвън Европа.

В стилните среди, обаче близки до нея разясняват: " След като е най-красивата българка и несмущаемо може да доближи равнището на Адриана Лима, за какво бяга от скандалните медийни изяви с известни мъже, които помогнаха на Николета, Златките, Ася и други дами да се прочуят и отвън България? Тук без жълто не става, в случай че не е дейна в медиите също, само че тя не го осъзнава. "

Може би точно този факт предиздвикал Роси да направи най-сетне собствен профил в Инстаграм, където към този момент добива хиляди почитатели от разнообразни страни.

Преди време се говореше за скандал сред Иванова и Жени Калканджиева за това коя е най-красивата миска, само че това бе изрично отречено от Росица, която разгласява фотоси от рождения ден на Калканджиева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР