Най-красивата кожа е кожата, в която се чувстваш комфортно. За

...
Най-красивата кожа е кожата, в която се чувстваш комфортно. За
Коментари Харесай

Топ 3 алтернативи на солариума, с които ще придобиеш неустоим тен и здравословен загар

Най-красивата кожа е кожата, в която се чувстваш удобно. За доста дами тенът носи чувството за задоволство.

Определено считаме, че загорялата кожа крие голяма доза прелест! Затова изостави паниките, че в никакъв случай няма да се сдобиеш с по този начин мечтания бронзов тен, тъй като са безусловно неоправдани. Да, съществуват няколко здравословни други възможности за пефектен загар, които ще създадат по този начин, че да изглеждаш като бронзова богиня, без всички тези евентуални опасности от прибързано стареене и развиване на рак на кожата.

Представяме ти топ 3 начна да получиш блясъка, към който постоянно си се стремила, без да се подготвяш в солариума за идното жарко лято.
1. Спрей загар
За безукорен цвят, който търсиш, без нито един прекаран момент под нездравословното UV-лъчение, несъмнено най-хубавият вид е спреят с аерограф. Нанесена от експерт, тази здравословна опция ти разрешава сама да определиш степента на потъмняване, а съдържащият се в него дихидроксиацетон, е в действителност отговорникът за реакцията с аминокиселините в мъртвия епидемисен пласт на кожата.
2. Лосиони за автобронзиране и кърпи за загар
Една от най-популярните други възможности за загар в домашни условия. През годините се появиха всевъзможни разнообразни формули, от които да избираш, от лосион с перлени формули и бързосъхнещи гелове до специфични кърпички за загар, които да ти оказват помощ да постигнеш задачата си.
3. Kрасотата идва от вътрешната страна
Всички знаем правилото, само че какъв брой от нас го ползват на процедура? Природата си знае работата и няма нищо инцидентно в това, че помощници за красивия загар са точно достатъчния банкет на вода, морковите, оранжевите плодове и всички зеленчуци, богати на витамини А и Е. Сега обаче ще ти издадем още една загадка – към този момент и у нас може да намериш на налична цена хранителна добавка, съдържаща в себе си важни биопигменти за сияйна кожа и огрян загар.  е всичко, от което се нуждаеш, когато се стремиш към здравословна опция на познатия солариум.

CoRepair DERMA ще ти помогне за придобиване на по този начин стремежи загар по-бързо. Кожата ще бъде готова за слънчевите лъчи, здрава и подхранена. За оптимален здравословен резултат капуслите могат да се одобряват през цялата година – от пролетта, с цел да си подготвила кожата си за жарките слънчеви лъчи през ваканцията.

CoRepair DERMA способства за естественото формиране на съединителна тъкан. Съдейства за по-добрата разтегливост на кожата, способства за отбраната на клетките от оксидативния стрес и не на последно място подкрепя за образуването на колаген за естествената функционалност на кожата.

Освен това съдържащите се каротеноиди Бета-каротин и зеаксантин способстват за естествената пигментация и за поддържане на сияйна, гладка и свежа кожа. Благодарение на тях слънчевият тен се резервира по-дълго време.

От друга страна L-тирозинът и глутатионът вземат участие в процесите на формиране на меламин в тялото при излагане на UV-лъчи. Те въздействат на равномерното потъмняване на кожата и понижават резултатите от фотостареенето. Фотостаренеето е проблем, към който всяка себеуважаваща се дама би трябвало да се отнесе с нужното внимание.

Защото без значение каква опция за загар ще избереш, едно е несъмнено –здраволовният загар постоянно ще бъде на мода. Той е секси, припомня за завършения под звуците на морето и придава едно изключително възприятие, което към този момент може да бъде с теб през цялата година, освен през лятото.

Потърси в аптеките в страната.

Последвай в Instagram и очаквай изненади с награди

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР