Най-красивата жена в Европа е българка. Юлия Бакалова спечели конкурса

...
Най-красивата жена в Европа е българка. Юлия Бакалова спечели конкурса
Коментари Харесай

Българка е най-красива в Европа

Най-красивата жена в Европа е българка. Юлия Бакалова завоюва състезанието „ Мисис Европейски Съюз ” и се трансформира в най-желаната жена в Европейския съюз, научи HotArena.

„ Беше мъчно! Журито оценяваше освен по външен тип, само че и нашето лъчение, държание, поведение и даже дисциплинираност. Чувството, когато спечелиш е прелестно! Това е триумф и за България. Искам повече млади девойки да знаят, че могат да съумеят с труд и непримиримост ”, споделя Юлия във връзка на успеха си, написа „ България през днешния ден ”.

„ Тъжна съм, че много млади девойки гледат на хубостта си, като на разменна монета и разрешават тя да бъде продавана. Аз съумях сама–имам прелестно семейство, обичана работа, дом, пребивавам добре. И това съм го постигнала не с богат баща, не със брачен партньор плащач, а с доста воля и труд ”, споделя новата госпожа Европейски Съюз.

Юлия е родена в Тюмен, Русия, само че когато е единствено на 2 години фамилията се мести в България. Завършва в морската столица и се омъжва за ученическата си любов–Виктор.

Преди 9 години двамата се местят в Холандия, а в Хага Юлия приключва стопанска система. От предходната година има лична счетоводна адвокатска фирма и към този момент може да се похвали и с цели три деца.

В началото на годината тя сграбчва купата „ Мисис Холандия ”, а по-късно призна, че си мечтае да завоюва и „ Мисис Европейски Съюз ”. Днес фантазията й е реалност.

Въпреки че се състезава под флага на Холандия и показа холандски национален танц в локална носия, нашенката е горда, че е съумяла. Тя пребори още 12 кандидатки за състезанието, само че съумя да завоюва.

Юлия има още няколко трофеи „ Мисис Европа Фотогеничност ”, „ Мисис Европа Благотворителност ” и „ Мисис Най-добро изявление ”. Наградата за щедрост й бе връчена поради работата й по план против домашното принуждение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР