Най-късно до 30 ноември земеделските стопани, поели ангажименти през Кампания

...
Най-късно до 30 ноември земеделските стопани, поели ангажименти през Кампания
Коментари Харесай

Изтича срокът за предоставяне на документи по мярка 11 „Биологично земеделие“ от ПРСР 2014-2020 г.

Най-късно до 30 ноември земеделските стопани, поели задължения през Кампания 2016 година по размер 11 „ Биологично земеделие ” от ПРСР 2014-2020 година, би трябвало да дават пред ДФЗ – РА документ или документално доказателство за сходство на създадените от тях растителни, скотски или пчелни артикули с разпоредбите на биологичното произвеждане.

В документите би трябвало да е налична информация, доказваща положението на парцелите, за които са поели ангажимент, както и добитата на тях продукция през годината на издаването им.

Напомняме, че срокът за издаване на документите за биологично произвеждане е 30 октомври 2020 година

В самостоятелните профилите в Системата за електронни услуги (СЕУ) на всички бенефициенти, които следва да дават въпросните документи, са налични Уведомителните писма, в които са разказани периодите за даване и наложителните реквизити, които следва да съдържат тези документи.

Държавна фирма „ Земеделие “ дава и опция тези писма да бъдат получени персонално или посредством упълномощено лице в съответната регионална дирекция на Държавна фирма „ Земеделие “ в страната.

Припомняме, че СЕУ е налична след самостоятелна регистрация. Ако претендентът няма основан профил, е належащо да подаде поръчка за регистрация на консуматор, след което да се яви в регионална дирекция на ДФЗ – РА с цел да се разпознава и достъпът му да бъде задействан.

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР