Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ

...
Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ
Коментари Харесай

ГЕРБ обявява най-късно до 2 март всички имена в листите си

" Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ ще са известни ". Това съобщи в предаването на " Политически НЕкоректно " Деница Сачева - обществен министър и регионален координатор на ГЕРБ за Добрич.

По думите ѝ обстановката е сложна поради пандемията и по тази причина са нужни знаещи и можещи хора, които незабавно да влязат в час и да стартират да оферират решения на проблемите:

" Да са млади и неопетнени хора, за които не може да има подозрение в честността им ", акцентира тя, обяснявайки причините за изтъкване на хората, които ще влязат в партийните листи за идните парламентарни избори на 4 април.

Сачева акцентира, че реденето на листи е екипна активност в ГЕРБ и мнението на регионалните координатори и на Изпълнителното бюро имат значение.

Във връзка с рецензиите, които е отправяла към ГЕРБ и премиера Бойко Борисов, които е отправяла преди да влезе в държавното управление и в партията, Деница Сачева съобщи, че нещата се развиват, а и от ГЕРБ са си тръгнали доста хора. Тя добави, че свободно и уверено може да пази сегашните политики в обществената сфера и в региона на образованието.

" Представяте ли си, в случай че сега имахме служебно държавно управление, по какъв начин щяха да бъдат осъществени една огромна част от ограниченията, забележителна част от които се осъществят посредством законодателството ", сподели още министър Сачева и акцентира, че нуждата от настоящ парламент е бил главният ѝ мотив, с който е защитавала смисъла от оставането на кабинета " Борисов 3 " на власт макар дейните митинги през лятото, които упорстваха за оставката на премиера:

" Това е и върховенството на закона - едно определено държавно управление да приключи мандата си.... Смятам, че мнението ми от лятото потвърди правотата си в хода на законодателния развой и на ограниченията, които се взеха по-късно ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР