Най-желаните варианти за живеене за постоянно или само за уикенда

...
Най-желаните варианти за живеене за постоянно или само за уикенда
Коментари Харесай

Нещо невиждано на пазара за имоти, народът се юрна да купува...

Най-желаните разновидности за живеене за непрекъснато или единствено за уикенда и ваканцията - на чист въздух и по-близо до природата.

2020 година ще приключи с към 20% растеж в продажбите на селски парцели, сочат данните на BULGARIAN PROPERTIES. Средната цена на закупените къщи е 41 500 евро, до момента в който през предходните години е била към 20 000 - 25 000 евро. Това не отразява повишаване на цените, а демонстрира наклонността за закупуването на по-скъпи парцели, подготвени за обитаване и със съответни улеснения, написа " ".

„ Ако може да се търси позитивен резултат от епидемията от ковид, то той несъмнено би бил оживлението на пазара на селски къщи, което тя провокира ", настояват от водещата организация за парцели.

Търсенето набъбна още след облекчението на ограниченията при първата вълна на епидемията напролет и продължава и сега. С оглед на актуалното стягане на ограниченията, закупилите такива парцели се оказаха доста далновидни и сега се радват на личен дом отвън огромните градове, на по-безопасно място и със лично пространство навън.



Купувачите най-често са фамилии с деца, хора с по-гъвкави специалности, които могат да работят отдалечено. Но също по този начин и хора, които са в предпенсионна възраст и които желаят да се изнесат на по-спокойно място след няколко години.

Пандемията от COVID-19 прекатурна настройките и промени държанието ни и метода ни на живот. Вероятно ще отдаваме все по-голямо значение на дома, на качеството ни на живот, на пространството, което обитаваме, и вследствие на това може би ползата към селските къщи ще се резервира и в идващите години - предвиждат от BULGARIAN PROPERTIES.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР